Diamond painting foto

Hoe u de perfecte diamantschilderij krijgt voor uw project

DIY foto diamant schilderen Foto borduren is een leuk ambacht waar je nog vele jaren plezier van zult hebben. Met veel verschillende soorten diamanten en strass steentjes, kan dit prachtige vaartuig zowel voor kinderen als volwassenen worden gemaakt. Je kunt je eigen originele Diamond-schilderij maken en echte Diamond-verf gebruiken, of je kunt kiezen uit een van de honderden uitstekende commerciële Diamond-foto-items die te koop zijn in een handwerkwinkel. Welke methode u ook kiest, u zult zeker verrukt zijn van uw prachtige creatie.

Bepaal eerst welk formaat canvas je nodig hebt. De meeste DIY Photo Diamond Paintings gebruiken canvasformaat A5, maar u kunt ook andere formaten gebruiken op basis van uw vereisten. Zoals bij elk vaartuig, is het altijd verstandig om na te denken over het gereedschap dat u nodig heeft. Als u uw benodigdheden uit de Diamond Paint-reeks koopt, kunt u alle essentiële gereedschappen in één doos krijgen; Elke kit bevat een diamantkwast, twee verfborstels (een voor elke kleur), een spons en een doek, instructies voor het verfproces en een beschermvel om je werk schoon en vrij van vuil te houden.

De volgende stap is het kiezen van de Diamond Painting Foto Kit die u wilt gebruiken. Er zijn twee hoofdtypen Diamond painting kits; Emaille maakt bijvoorbeeld gebruik van de vloeibare vorm van diamant en het is slijtvast, wat betekent dat het langer meegaat en niet zal afbrokkelen na blootstelling aan het weer. Acryl is hetzelfde als glazuur, maar het is veel gemakkelijker aan te brengen, dus het is geweldig voor beginners. Je hebt verschillende schilderopties met de door jou gekozen Diamond painting kit en het is belangrijk om te beslissen welke methode het beste bij je past.

De volgende stap is om het schilderproces te starten en dit wordt gedaan met de eenvoudige stapsgewijze methode die hierboven is uitgelegd. Ten eerste wil je tekenen op het vierkante patroon dat je hebt gemaakt met de zwarte en witte potloden. Vervolgens selecteer je de kleur van Diamond die je in de tekening wilt gebruiken. De eenvoudigste manier om dit te doen, is door het kleurenwiel op uw computer te gebruiken om erachter te komen welke kleur het dichtst bij uw keuze ligt. Nadat u de beslissing heeft genomen, klikt u op de optie Kleurbeheer en komt u in het scherm met kleurstalen. Diamantafbeeldingen zijn er in veel verschillende maten, dus u moet de juiste maat voor uw project selecteren.

Om de afbeelding die u zojuist heeft getekend af te maken, kiest u het gereedschap waarmee u het schilderij wilt voltooien. Diamond picture kits worden niet geleverd met gereedschap en u moet het specifieke gereedschap kopen om de taak te voltooien. Bij de meeste email- en acrylverf werden verschillende gereedschappen geleverd, maar bij de Diamond Painting-kits niet. Nogmaals, het is belangrijk om de juiste te kiezen die passen bij het project dat u onderneemt. Om de zaken nog verwarrender te maken, zijn emailverven verkrijgbaar in verschillende metalen en kunt u verschillende soorten boren gebruiken om de diamanten te schilderen. De diamanten kits zijn niet de beste opties en zijn vooral handig voor kleine projecten.

Uiteindelijk is het belangrijk om de aan u gegeven aanwijzingen zorgvuldig op te volgen. Sommige mensen vinden diamanten plaatjes moeilijk om te leren, maar met een beetje oefening krijgen ze het snel onder de knie. Als je de instructies letterlijk volgt, zou je in relatief korte tijd een fijn detailbeeld moeten kunnen schetsen. Vergeet niet om, voordat u het huis verlaat, diamantschilderkits te kopen, zodat u al uw kunstprojecten snel en gemakkelijk kunt voltooien.

Bezoek voor meer informatie hun website op mythofasia.nl