Welke vloertegels moet ik kiezen voor mijn boerderij? Factoren om te overwegen

welke vloertegels moet ik kiezen

Welke vloertegels moet ik kiezen voor mijn boerderij? Factoren om te overwegen

In gesprek met verschillende aannemers en leveranciers van vloertegels, is een vraag die steeds weer terugkomt: "Welke vloertegels moet ik kiezen voor mijn boerderij?". Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de tegel voor uw boerderij. Ten eerste: als je een boerderij hebt, moet je natuurlijk veel vuil en roet regelmatig opruimen. Het is het beste om geen keramische tegels op de vloer van uw boerderij te gebruiken, omdat deze de grond gemakkelijk kunnen krassen en beschadigen.

Er is ook de vraag hoe vaak u het cement en de voeg gaat bewerken en aanbrengen. Als uw boerderij wordt gebruikt voor het produceren van zuivelproducten, hoeft u waarschijnlijk niet zoveel cement te gebruiken als wanneer u uw hoofdingang betegelt vloertegels. Idealiter, als u tegels op elke muur en elke vloer zou gebruiken, zou u ongeveer de helft van de cement moeten gebruiken als u zou gebruiken als u keramische tegels zou gebruiken. Door deze calculator te gebruiken, weet u welk aandeel cement u nodig heeft.

Het laatste waar u rekening mee moet houden, is welke kleurtegel u wilt gebruiken. Het is het beste om niet voor traditionele witte tegels te gaan, omdat ze er gedateerd en saai uit kunnen zien. Kies in plaats daarvan voor natuurlijk ogende boerderijtegels die passen bij de omgeving en het decor van de boerderij versterken. Wil je voorkomen dat je regelmatig nieuwe tegels moet kopen, kies dan een kleur die niet opnieuw geverfd hoeft te worden. Zo bespaart u geld doordat u niet elk jaar hoeft te investeren in nieuwe vloertegels.

Klik hier: https://www.retrotegels.nl/