Hoe te gaan over het verzenden van uw voertuig naar Duitsland

Veel individuen vragen zich af hoe een auto uit Duitsland naar de VS moeten worden geïmporteerd, maar de procedure is echt niet zo gecompliceerd met de juiste aanwijzingen. Het enige wat u hoeft te doen, is een reis naar Duitsland maken en een auto kopen van de geautoriseerde autodealer daar. Zodra u een voertuig hebt verworven, is het tijd om de auto op te halen en het thuis te nemen. Als je elke stap correct volgt, zou je Duitse auto binnen geen tijd op American Roads zijn

Duitsland is een van de wereldleiders als het gaat om klassieke en collectorauto’s. Hiermee is het geen wonder dat de meeste mensen die op zoek zijn naar Duitsland om een klassieke auto te bekijken en te bezitten, zouden doorgaan en er een kopen. Het is echt niet moeilijk om een voertuig te vinden om in Duitsland te kopen. Er zijn letterlijk honderden, zo niet duizenden, van dealers. Elke dealer draagt verschillende merken en modellen van voertuigen, dus het is het beste als u uw voertuig zoekt naar het type of het merk dat u geïnteresseerd bent in de aankoop.

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een gebruikte auto in Duitsland, kunt u veel informatie vinden over de Duitse autodealers en nieuwe en gebruikte auto’s in Duitsland op internet zoals Van Leersum & Zn. Veel auto-importbedrijven en eigenaren hebben websites opgemaakt voor consumenten en particuliere verkopers. Het internet geeft u toegang tot de Duitse automarkt die u onschatbare inzicht kan geven over de prijzen en kenmerken van verschillende Duitse merken en modellen. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met de verkoper en regelingen te maken voor een face-to-face-vergadering om te bepalen of u een zakelijk partnerschap wilt ontwikkelen.

Duitse auto’s hebben een sterke volgorde in de Verenigde Staten en Europa. In feite ondersteunt de American Automobile Club actief Duitse auto-eigenaren en auto-importactiviteiten voor meer dan veertig jaar. Als lid van de club krijgt u toegang tot bronnen, tips, nieuws, evenementen en kansen. Als individuele verkoper kunt u andere leden van de club ontmoeten en het netwerk van gelijkgestemde mensen opbouwen die informatie en ondersteuning kunnen bieden met betrekking tot uw voertuigkoop- en / of voertuigexport uit de VS naar Duitsland.

Hoewel we een soort auto-markt in de VS hebben, is het verre van uitgebreid. Er zijn bijvoorbeeld geen speciale regels of wetten die de invoer van een voertuig van een andere staat regelen. Een individueel wonen in Michigan kan bijvoorbeeld een gebruikte BMW in Duitsland importeren. Die persoon zou echter niet in staat zijn om een gebruikte Toyota Corolla in Nigeria te importeren. Evenzo zijn er geen schriftelijke exportbeperkingen tussen de VS en Duitsland, maar de wet van de landen van landen beïnvloedt over het algemeen van elkaar. Daarom moet u de wetten, voorschriften en vereisten voor het importeren van auto’s of voertuigen van het ene land naar de andere.

Om dit proces te vergemakkelijken, is er een importbedrijf automobiel in Houston, Texas, dat de invoer van voertuigen uit de VS naar Duitsland vergemakkelijkt. Een vertegenwoordiger van het bedrijf zal uw huis bezoeken om de waarde van de auto of het voertuig te beoordelen die u naar Duitsland wilt verzenden, evenals de verzekeringsvereisten en alle andere technische details die nodig zijn voor het transport. Vanuit de beoordeling stellen we een aangepaste factuur op om naar uw gekozen scheepsagent of naar uw gekozen autodealer in Duitsland te verzenden. Zodra u de juiste vergoeding betaalt, zal het autodealer in Duitsland ervoor zorgen dat het voertuig binnen een korte tijd aan u wordt verzonden en aan u wordt afgeleverd.

Bezoek vanleersum.nl voor meer informatie