Wat is een Bullet Journal?

Wat is een Bullet Journal?

Wat is een Mylovelynotebook.nl bullet journal ? Ik weet niet zeker of velen van jullie weten wat een bullet journal is, maar als je er een gebruikt, kun je alles wat je overdag doet opschrijven en het dan opschrijven in een spiraalvormig notitieboekje dat je op je bureau bewaart. U kunt alles opschrijven dat belangrijk voor u is, u hoeft zich geen zorgen te maken over het schrijven in een tekstverwerker of iets dergelijks, omdat u geen computer gebruikt. U kunt dus een datum, een tijd, een evenement, een plaats, eigenlijk alles opschrijven.

Wat is een bullet journal

De beste plaats om Bullet Journal voor uw projecten te gebruiken, is op de bullet journal-website. Ten eerste, als je dat al hebt gedaan, wil je natuurlijk een opfriscursus volgen, ook al is het voor de eerste keer. Er zijn enkele dingen die u in het toekomstige logboek kunt schrijven die erg belangrijk voor u zijn, dus u moet ervoor zorgen dat u die dingen in uw toekomstige logboek schrijft. Door ze op papier te schrijven, ze in uw computer te typen en vervolgens te onthouden om ze in uw toekomstige logboek te typen, is de sleutel om te onthouden wat u voor die dag of de komende dagen moet doen.

Dan wil je je 'to-do'-lijst voor die dag bedenken en die taken of iets anders op het papier schrijven dat je in het dagboek hebt gezet. Dat is eigenlijk hoe Bullet-journals werken. Dus als je ze nog niet eerder hebt gebruikt, wil je misschien beginnen met de website, wat idee├źn opdoen en dan je eigen takenlijst voor je leven samenstellen. Als u een traditioneel dagboek gebruikt, kunt u ook gewoon een klein beetje migreren vanuit uw normale dagboek.

Meer informatie op: http://mylovelynotebook.nl/