Grondwerker – Waar gaat het over?

hier – Waar gaat het over?

In tegenstelling tot veel andere campagnes is Earthworker geen liefdadigheidsinstelling. Het is een organisatie die duurzame industrieën promoot. Het trekt diverse sociale krachten aan, waaronder mijnbouwvakbonden, geloofsgroepen en milieuactivisten. De campagne haalt momenteel in twee weken bijna $ 80.000 op. Lees meer over het project Grondwerker. – Waar gaat het over? En hoe kunt u helpen? Klik hier om erachter te komen. En deel het met vrienden en familie!

grondwerker

"Earthworker is een coöperatie die eigendom is van werknemers, beheerd door werknemers – niet door aandeelhouders of een raad van bestuur." De beslissingen van het project worden genomen in het belang van de gemeenschap. Earthworker en soortgelijke initiatieven zijn het meest effectieve antwoord op de ecologische en economische uitdagingen van vandaag. Dave Kerins benadering van democratische economie is een overtuigende oplossing voor de milieucrisis. Het Earthworker-model vindt zijn oorsprong in de beruchte Green Bans in Australië, toen buurten en vakbonden zich verenigden om te voorkomen dat ontwikkelaars huizen bouwen. Dit concept verspreidde zich en vond wereldwijd weerklank.

Het Plan Grondwerker is de perfecte oplossing voor een complex probleem. Een groeiend aantal werknemers kampt met de hoge energiekosten en veel mensen aarzelen om te investeren in groenvriendelijke initiatieven. Er is echter een manier om dit te veranderen. Verschillende maatschappelijke krachten komen in actie. Zo zijn coöperatie Redgum en Coöperatie HOPE schoonmaakbedrijven voor zowel zakelijk als particulier vastgoed. In deze gevallen doen de arbeiders zelf het vuile werk – en profiteert de gemeenschap ervan.

Voor meer informatie klik je hier: AWservice