Paperblanks

Een Paperblanks Notebook wordt geleverd met alles wat u nodig heeft

Dit Paperblanks notitieboek van Nova Express is echt een unieke kijk op het klassieke notitieboek. Het is ontworpen om eruit te zien als een oud in leer gebonden notitieboek met gouden accenten. Wat het zo elegant maakt, is ook de faux marmer op de witte paginaranden! Het voelt absoluut als een echt luxueus notitieboekje, tot op een bepaald punt!

Door de manier waarop de pagina’s aan de zijkanten worden ingeklapt, kan het zowel als notitieblok als vulpen worden gebruikt. In gesloten toestand heeft het notitieboekje een rubberen sluiting, waardoor het ook een “notch” -pen is. Het dunne zwarte papier heeft aan de bovenkant een kleine hoeveelheid wit, wat niet opvalt als de pen tussen de vingers wordt gehouden, maar het is er wel als je ernaar zoekt. Een leuk ding over het Paperblanks notitieboek en paperbacks is dat zowel vulpennen als notitieblokken in de set zitten, waardoor dit een volwaardige aanvulling is op elke kantoorset.

Er is ook een speciale versie van dit notitieboek, genaamd de Solis Double Deluxe. Het heeft een mooi gouden accent en heeft aan één kant een pennenzakje. De pagina’s van het notitieboek voelen luxueus aan en op elke pagina zit een elastische sluiting. Ze lijken te zijn ontworpen om op te schrijven, hoewel ik ze ook als gum heb gezien. Ze zijn klein genoeg om gemakkelijk in de laptoptas te passen, en ze maken geweldige aantekeningen, ook al geef ik meestal de voorkeur aan mijn grotere notitieblokken voor dat doel.

Er zijn twee andere formaten Paperblanks-notitieboekjes, een kleinere versie van het standaard penvouwontwerp en het notitieboekje in zakformaat. Tussen de twee lijken ze het populairst te zijn. Het kleinere notitieboekje in zakformaat heeft een full-colour omslag en heeft een leuk knoppengebied boven de pen / pagina waar je aantekeningen kunt maken. De grotere versie heeft een met leer gebonden omslag met een ritssluiting in de bovenhoek ervan en een pennenzakje aan elke kant van de pagina waar je kunt schrijven.

Wat ik erg leuk vind aan deze producten, is dat er zoveel variatie is tussen de modellen dat iedereen wel iets kan vinden dat bij hem past. Sommige modellen hebben een omslag van volnerfleer, terwijl andere slechts een kwartnerf hebben. Sommige hebben een ritssluiting, andere niet. Sommigen van hen zijn echt glanzend, terwijl anderen dat niet zijn. Ik hou vooral van degenen met de elastische sluiting aan de bovenkant van het notitieboekje, omdat ik het zo nodig heel goed kan sluiten, terwijl je dat met een penfold-model misschien niet kunt doen met de elastische band. Naast de gebruikelijke kleuren zijn deze producten ook in zwart en bordeauxrood verkrijgbaar.

Het Paperblanks-notitieboekje en zijn accessoires spreken me om veel verschillende redenen erg aan. Een daarvan is hoe eenvoudig ze te gebruiken zijn. In plaats van een vastgemaakt toetsenbord met een plakkerige achterkant, bevestig je gewoon de paperblanks (wat heel gemakkelijk is) aan de voorkant van de hoes met de meegeleverde elastische banden.

Paperblanks notitieboek online kopen bij My Lovely Notebook

meer informatie Mylovelynotebook.nl