Wat is lekkere pastasaus?

Wat is lekkere pastasaus?

Misschien heb je de kookvaardigheden en kennis om pasta te maken.

Je kunt gemakkelijk een heerlijk gerecht maken door gebruik te maken van je kennis. U moet ervoor zorgen dat wanneer u pasta maakt, de juiste hoeveelheid water aan de pasta wordt toegevoegd om te voorkomen dat deze aan elkaar blijft plakken. Je moet ook wat pastameel toevoegen om de pasta aan de pan of pot te laten hechten. Als u geen pastameel heeft, kunt u enkele van de ingrediënten uit de keuken gebruiken, zoals rijstmeel, bloem voor alle doeleinden of zelfs gewoon maïszetmeel.

Als je verse pasta wilt maken en nog nooit hebt geprobeerd om er een te maken, dan is dit het recept voor jou. Om je eigen pastasaus te maken heb je een koekenpan met antiaanbaklaag en wat verse pasta nodig. Kook eerst je pasta en laat het overtollige water weglopen. Kook ondertussen een pan met water en voeg wat citroensap en olijfolie toe.

Zodra je pasta is uitgelekt, voeg je wat eiwitten toe en meng je ze goed door elkaar.

Als de pasta voldoende afgekoeld is, kun je nu de andere ingrediënten toevoegen. U kunt bijvoorbeeld wat kaas en knoflook toevoegen als u dat wilt. Voeg vervolgens een klein beetje olijfolie toe aan het eiwit. Voeg vervolgens wat citroensap toe om het te mengen met het eiwit. Doe nu alles in de koekenpan of pan en kook op middelhoog vuur.

Zodra de saus begint te koken, wil je hem uit de pan of pan laten lopen.

Nu de pasta is afgekoeld, wil je er de kaas aan toevoegen. Je kunt ook wat Parmezaanse kaas toevoegen als je niet van echte kaas houdt. Mix het gewoon allemaal tot het glad en romig is en je bent nu klaar om te serveren. Genieten!

Italiaanse pasta is gemakkelijk te maken en er zijn veel verschillende recepten waaruit je kunt kiezen. Het kan zijn dat je de een leuker vindt dan de andere.

 

 

Klik hier: https://novusventus.shop/nl/