Pasta saus

Gemakkelijke en smakelijke pasta droogkoken

Pasta dry is het droge product dat overblijft nadat alle ingrediënten van een typisch Italiaans pastarecept zijn gemengd.

Pasta wordt meestal gemaakt van ongekookt deeg van griesmeel van griesmeel gemengd met vloeibare wei of eieren, vervolgens gevormd tot vellen of andere vormen en gekookt door koken of bakken. De term “pasta” kan ook verwijzen naar de hele gepelde pasta die de meeste Italiaanse restaurants serveren. Dit is wat we “pasta” noemen als we het zeggen met een simpele “v” in plaats van de kromlijnige “pasta” die we normaal gesproken gebruiken. Bij het koken van pasta, ongeacht het soort deeg, voegt ei die speciale smaak toe, terwijl plantaardige olie de textuur behoudt en voorkomt dat deze uitdroogt.

Het maken van dit soort gerecht is vrij eenvoudig met elk type pastamaker dat je hebt. Meng eenvoudig al uw ingrediënten behalve de kaas. Zodra dit is gebeurd, doe je gewoon de ingrediënten in je pastamaker en begin je het uit te rollen met de snijder. Als je klaar bent, snijd je de noedels gewoon in de gewenste maat of vorm en kook je ze zoals gewoonlijk met je pastamaker. Dit kan een heel snel en gemakkelijk pastarecept zijn, met slechts een paar ingrediënten en een snijblad nodig!

Nu voor het leuke gedeelte! Als je Pasta droog klaar is, kun je hem nu naar eigen smaak in stukjes snijden of versnipperen. Je kunt het direct in reepjes versnipperen of in dunne schijven snijden. Hoe dan ook, zorg ervoor dat je de noedel intact laat, zodat hij de volgende keer dat je hem bakt met je pastamaker er perfect intact uitkomt. Een ander leuk ding dat je kunt doen met Pasta dry na je Pasta dry is om het toe te voegen aan soepen, stoofschotels, chili of andere gerechten die je kunt bereiden.

Als je een heerlijke saus wilt maken voor je zelfgemaakte pasta, neem dan een vers ei, een kwart theelepel knoflook en twee derde kopje water.

Combineer al deze ingrediënten en laat ze ongeveer een uur in een sauspan op middelhoog vuur staan. Haal het mengsel uit de pan en laat het afkoelen. Vervolgens kun je er verse pasta saus aan toevoegen. Dit maakt een heerlijke saus die kan worden gebruikt om te koken of voor pasta waarmee je de saus wilt eten.

Een ander geweldig pastarecept dat je kunt proberen, is het basilicumrecept. Dit is niet alleen heerlijk, maar ook vrij gemakkelijk te maken. In deze Pasta droog heb je een hele handvol gehakte basilicum nodig, twee eetlepels olijfolie, vijf minuten om de ingrediënten te combineren, een kwart theelepel zout, en kook het dan in de olijfolie op middelhoog vuur gedurende ongeveer vijf minuten . Je kunt deze saus bij allerlei soorten voedsel serveren, zoals vis, vlees, groenten, salades, pasta, stoofpot, gehaktballetjes, kip, of zelfs als toetje.

Je hoeft niet altijd een pastamaker te gebruiken om pasta te maken. Als je niet goed bent in het met de hand maken van pastagerechten, kun je altijd een pastamaker kopen en deze voor je doen. Door een pastamaker te gebruiken, hoef je alleen maar het deeg in de roller te doen en aan de hendel te draaien. Het deeg komt op een pastahaak en je hoeft het alleen maar in de gewenste vorm te snijden. Dat is alles wat er is om Pasta droog te koken.

Vind meer informatie: https://novusventus.shop