travelers notebook

Midori Notebooks Voor Uw Reizigers

Midori biedt veel reizigers reizen accessoires. Het bedrijf staat bekend om zijn stijlvolle producten. In feite, toen het voor het eerst gelanceerd, de reizigers waren zo onder de indruk van de producten die ze werden vaste klanten. Ze leerde al snel dat de producten die ze gekocht van het bedrijf zijn geen gewone items.

Ze zijn van hoge kwaliteit en een top van de lijn. Dus als u van plan bent om iets te kopen van het bedrijf, zorg ervoor dat u weet wat u zelf. Deze items komen in vele verschillende stijlen, vormen, kleuren en maten.

Dit is ook de starter kit van deze middelgrote Traveler ‘ s NoteBook.

Het wordt geleverd met een zwart lederen case, een zachte bruine koe verbergen te dekken, en een rubber sluiting elastische band (van een andere kleur). De rustieke en informele structuur van deze lederen case is heel zelfverzekerd in een onopvallend soort van weg.

De zwarte lederen hoes heeft een klein zakje bevestigd aan de ene kant. Het kan gemakkelijk worden opgeborgen wanneer deze niet in gebruik is. Dit onderdeel is geschikt voor reizigers persoonlijk gebruik. De bruine verbergen dekking van deze zaak is zeer zacht en toch duurzaam en wordt geleverd met een sterke rits.

De katoenen zak voor deze lederen case is vrij groot. Het kan gebruikt worden als een koffer voor bagage. Het is ook heel handig omdat het kan worden gebruikt voor het vervoer van kleine items. De tas is ook zeer gemakkelijk op te zetten en uit te nemen. Deze tas is ideaal voor reizigers.

Dit item kan ook worden beschouwd als een “portemonnee” van de lederen case. Het heeft een aantrekkelijke dekking en is zeer duurzaam. Het heeft ook een ingebouwde organizer pocket, dat maakt het makkelijker voor reizigers om hun andere reisbenodigdheden en andere items. Wanneer reizigers wil foto ‘ s nemen ze gewoon een plaats in de foto-organizer pocket en kan worden gebruikt om te conserveren en tonen hun favoriete herinneringen.

Midori heeft een traveler ‘ s notebook-notebook kopen in deze middelgrote notebook. Dit boek heeft een grote klep en heeft een lederen case.

Dit boek is geschikt voor studenten en professionele lezers. Het is ook ideaal voor reizigers die willen een leuke plek om te houden van hun materialen in als op de lange weg reizen. Als voor de leather case is gemaakt van een dikke en duurzame koe leder. Midori heeft ook gebruik gemaakt van een hoge kwaliteit kalfsleer, die is ook duurzaam en sterk.

Reizigers kunnen genieten van de vele functies die deze notebooks hebben. Er zijn verschillende uitvoeringen en stijlen. Zij kunnen kiezen uit de grote en de kleine versies.

Deze notebook is ideaal voor alle soorten reizigers, of het nu studenten, professionals of ouders. Het is ook perfect voor degenen die van plan zijn om er een te kopen voor hun kinderen.

Mylovelynotebook.nl