zonwerende glasfolie

Sun Protection Window Film: bescherm uw auto tegen de zon

De zonwerende raamfolie is een unieke raambehandeling die zorgt voor een optimale zonwering bij voertuigen met ramen die niet goed door de ramen worden afgeschermd.

Dit type folie is speciaal gemaakt om de hoeveelheid zonlicht die door de ramen en op het passagiersinterieur van het voertuig valt, te verminderen. Deze raamfolie helpt ook om de schadelijke uv-straling buiten te houden.

Zonwering Glasfolierol 15cm x 12m PPF Zelfherstellend PPTF-filmrol 8mmx8mm Zelfherstellende TUV-filmrollen. Deze folies zijn eenvoudig te installeren in auto’s zonder professionele hulp, en kunnen ook op elk soort raam worden geïnstalleerd, van bestelwagens tot vrachtwagens, zodat ze maximale bescherming bieden tegen de schadelijke zonnestralen.

Een zonwerende raamfolie helpt ook om de binnenkant van uw auto koeler te houden dan de buitenkant, vooral op warme zomerdagen. De koele lucht in de auto maakt het veel comfortabeler en vermindert het ongemak dat bestuurders ervaren tijdens het rijden van lange afstanden.

Dit type folie beschermt niet alleen het interieur van de auto, maar het beschermt ook de buitenkant van uw auto.

Een zonwerende raamfolie biedt ook bescherming tegen de schadelijke ultraviolette straling van de zon. Als u een auto bestuurt die enkele uren of zelfs dagen in de volle zon heeft geparkeerd, zou dit zeker leiden tot schade aan de afwerking van de auto.

Wanneer u op zoek bent naar dit type film, moet u er een zoeken met de juiste dekking en die zowel het interieur als de buitenkant van uw auto kan beschermen. Enkele van de meest populaire soorten beschermfolie zijn:

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u een zonwerende raamfolie kiest die de juiste maat heeft voor uw ramen. Een raam van 16 inch breed biedt bijvoorbeeld de beste bescherming voor een bestelwagen, maar het kan zijn dat u een raam van een ander formaat moet kopen voor een pick-uptruck of een SUV. Het is ook belangrijk om na te denken over het type ramen dat u in uw auto heeft, zodat u precies weet welk type bescherming u voor die ramen nodig heeft.

Een andere belangrijke overweging is hoe dik de zonwerende raamfolie moet zijn. Veel van deze films worden geleverd met een optie om extra lagen toe te voegen, wat het beschermingsniveau en het installatiegemak verder zal verhogen. Het wordt aanbevolen om geen extra laag beschermfolie te gebruiken als u deze voor de eerste keer gaat gebruiken.

Het is niet ongebruikelijk dat er schade aan het interieur van uw auto ontstaat als er geen beschermfolie wordt gebruikt. Wanneer je bijvoorbeeld een oude film aan de buitenkant van de glasramen aanbrengt, kan de film de luchtroosters in de weg zitten en ook het glas na verloop van tijd doen barsten.

Wanneer u een zonwerende raamfolie aanschaft, zult u merken dat er tegenwoordig veel verschillende merken en modellen op de markt zijn, en u zult ook merken dat er veel opties beschikbaar zijn om uit te kiezen als u op zoek bent naar een goedkoper model. Welk product u ook koopt, u ​​moet altijd een product kiezen dat is ontworpen om lang mee te gaan en dat bescherming biedt tegen de schadelijke UV-straling van de zon.

Klik hier voor meer informatie SunProof Glasfolie en Beletteringen