Populaire foodtrucks in de Verenigde Staten

Foodtrucks zijn een populaire cateringmethode voor lokale evenementen en bedrijven. Ze zijn zo populair geworden omdat ze op elk moment kunnen worden uitgetrokken om ruimte te maken voor andere evenementen, en omdat ze ook gemakkelijk kunnen worden opgeborgen wanneer ze niet worden gebruikt. Dit heeft ze tot een handige optie gemaakt voor mensen die onderweg voedsel willen aanbieden, waardoor ze mobiel kunnen zijn en toch in staat zijn om klanten van topkwaliteit te voorzien. De beste manier om een mobiele foodtruck te boeken is online. In dit korte artikel deel ik een paar tips voor het boeken van jouw volgende mobiele foodtruck.

Veel foodtrucks die zich richten op evenementen worden verhuurd via bedrijven genaamd ToetToetFood. Er zijn veel verschillende Event Truck Rentals, die verschillende foodtrucks en verschillende opties voor evenementen biedt. Sommige, zoals ijscowagens, verkopen alleen kant-en-klaar of diepvriesproducten; anderen hebben ofwel een eigen keuken en koken vanaf het begin eten, of dat is al gekookt in een fysieke vestiging. Wat uw behoeften ook zijn, u dient altijd bij elk specifiek bedrijf na te gaan of zij een vergunning hebben om in uw regio voedseldiensten te verlenen. U dient ook te informeren naar eventuele klachten die zijn ingediend bij de plaatselijke gezondheidsafdeling met betrekking tot hun zakelijke praktijken.

Het ministerie van Volksgezondheid van New York heeft tussen 1 oktober en 30 april voedselverkopers in de staat geplaatst, met een speciale regeling voor distributeurs tussen deze datums. Volgens het NYC Department of Health moeten voedselverkopers een vergunning hebben en alle gezondheidscodes, verordeningen en staatswetten volgen (gezondheidsinspecties vereisen een vergunning). Verkopers zijn verplicht om bonnetjes te verstrekken voor alle verkochte goederen, te bewijzen dat al het voedsel vers is en elke verkoop te documenteren. Het overtreden van de gezondheidscode is een misdrijf dat wordt bestraft met boetes, straffen en mogelijke gevangenisstraf. Het doel van de regelgeving is om de verkoop van voorverpakt voedsel veiliger te maken voor de consument.

De meeste mensen associëren foodtrucks niet met etablissementen die alleen voorverpakt voedsel verkopen, maar dit is wel het geval. Fysieke etablissementen winnen aan populariteit in de Verenigde Staten. Deze etablissementen worden steeds populairder omdat ze een verscheidenheid aan verschillende soorten voedsel aanbieden en ook een scala aan interessante en unieke handelswaar bieden. Foodtruckbedrijven reizen vaak naar populaire en bekendere locaties, waar ze hun stands gaan runnen. Hierdoor kunnen ze hun producten aan een groter publiek tonen en mogelijk nieuwe klanten creëren.

New York City heeft de meeste foodtrucks per hoofd van de bevolking van alle steden in de Verenigde Staten. Foodtrucks zijn overal, inclusief Times Square, de Upper West Side en Myrtle Beach, South Carolina. Foodtrucks bieden reizigers de kans om lokale gerechten te proeven en hun weg te vinden naar de populairste uitgaansgelegenheden in hun omgeving. Veel staten bieden “gourmet road” -tours aan, waardoor mensen restaurants kunnen bezoeken die alleen lokaal serveren. Er zijn veel hotspots in de Verenigde Staten die gespecialiseerd zijn in slechts één soort voedsel, en foodtrucks zijn perfect om deze edelstenen te ontdekken.

Een andere factor die foodtrucks tot een hot commodity maakt in de Verenigde Staten, is de prijs. De meeste vrachtwagens zijn betaalbaar om in rond te rijden, en ze kunnen worden getankt met gasgeld dat de meeste mensen hebben liggen. Foodtrucks zijn een populaire voedselkeuze geworden, niet alleen omdat ze goed smaken, maar ook omdat ze goedkoper zijn dan dineren in een restaurant. Er zijn ook enkele foodtrucks die beginnen op te duiken in universiteitssteden, die tijdens de voorjaarsvakantie unieke menu’s en uniek voedsel aanbieden aan studenten. De toekomst van foodtrucks in de Verenigde Staten ziet er rooskleurig uit naarmate meer mensen ontdekken hoe leuk het is om buiten te eten en onderweg van een heerlijke maaltijd te genieten.

Bezoek voor meer informatie hun website op toettoetfood.nl