Welke vloertegels moet ik kiezen voor mijn boerderij?

welke vloertegels moet ik kiezen

Welke vloertegels moet ik kiezen voor mijn boerderij?

Als u een agrarisch bedrijf heeft, is een van de belangrijkste beslissingen die u moet nemen, welke vloertegels u moet kiezen. Deze tegels moeten tegen een stootje kunnen en moeten ook bestand zijn tegen vocht, mest en chemicaliƫn waar een boerderij dagelijks mee te maken heeft. Er zijn veel soorten tegels beschikbaar, maar degenen die het meest geschikt zijn, zijn de tegels op cementbasis en de tegels op kleibasis. Er zijn voor- en nadelen aan het gebruik van elk type, maar degene die u kiest, moet in staat zijn om de vloeren te beschermen en ervoor te zorgen dat ze jarenlang meegaan.

Tegels op basis van cement zijn erg sterk en duurzaam, maar ze zien er niet zo goed uit als tegels op basis van klei, omdat ze niet het natuurlijke patroon hebben dat je zou krijgen van een natuurstenen vloer. Het kan moeilijk zijn om de op cement gebaseerde vloer schoon te maken, maar het gaat lang mee. Om ervoor te zorgen dat de cementtegels er schoon blijven uitzien, moet u een speciale alkalische reinigingsoplossing gebruiken. Dit helpt om het vet en vuil dat zich op de vloer kan verzamelen af te breken en het er fris uit te laten zien.

Het grootste nadeel van het kiezen van deze tegels is dat ze meer kans hebben om ongedierte aan te trekken dan andere soorten tegels. Deze wezens kauwen door en eten de tegel op en laten een rommelige voetafdruk achter. Als u een boerderij of ander commercieel bedrijf heeft waar dieren of vee zijn, dan is dit iets wat u niet wilt. U zult wat tijd moeten besteden aan het leren over de verschillende manieren waarop u de tegels kunt laten reinigen zonder uw dieren of klanten in gevaar te brengen. U kunt proberen een tegelreinigingsspray te gebruiken, maar het kan moeilijk zijn om aan te brengen als u geen ervaring heeft met het gebruik van sprays en als u niet voorzichtig bent, kan het eindresultaat gevaarlijk zijn.

Meer informatie op: Retrotegels