Hoe maak je een Bullet Journal?

bullet journaal

Hoe maak je een Bullet Journal?

De eerste stap bij het maken van uw eigen Bullet Journal is het kiezen van een notitieboek dat gemakkelijk mee te nemen is en veel blanco pagina's heeft. Meestal werken elastische of Moleskin-notebooks hier goed voor. Je hoeft geen decoratief exemplaar aan te schaffen, aangezien je zelf je notitieboekje gaat ordenen. Hoewel u gelinieerde notitieboeken zou moeten gebruiken, zijn er enkele andere opties beschikbaar voor diegenen die een creatievere look willen. U kunt een gestippeld, raster of leeg notitieboek kiezen.

De volgende stap bij het starten van uw Bullet Journal is om te beslissen welk type formaat u wilt gebruiken. De basislay-out van een Bullet Journal bestaat uit drie verschillende categorie├źn: notities, lijsten en verzamelingen. U kunt ook extra symbolen, Signifiers genaamd, aan uw Bullets toevoegen, die context bieden aan uw invoer. U kunt dan beginnen met het vastleggen van uw idee├źn en gedachten in het formaat dat u het meest effectief vindt. Ten slotte kunt u de belangrijke dingen in uw leven opschrijven.

Hoewel een conventioneel dagboek misschien voldoende is, kan een Bullet Journal u helpen uw leven effectiever te organiseren. Het helpt u uw prioriteiten te inventariseren, zodat u uw tijd beter kunt beheren. U kunt ook een Bullet Journal gebruiken om uw levensdoelen bij te houden. Naast het bijhouden van uw doelen, kunt u feedback van collega's en klanten vastleggen. Je kunt je bullet journal kopen action ook gebruiken als hulpmiddel om andere doelen te bereiken.

Voor meer informatie klik je hier: http://mylovelynotebook.nl/