billendoekjestest

De griep bestrijden met wegwerpdoekjes – Moet je ze gebruiken?

Als je ooit op pad bent geweest en op zoek bent naar een nieuw product om jezelf op te ruimen, heb je waarschijnlijk de alomtegenwoordige doekjes rondslingerend gevonden. Wie zou tenslotte denken dat desinfecterende doekjes de bacteriën zouden doden die je handen vuil maken, toch? (P.S. Dit is wat je moet weten over chloor en stoom als het gaat om hun effectiviteit als het gaat om het bestrijden van de griep.) Maar als je het eindelijk vindt: een lelijk pakket met diverse wegwerpdoekjes op de plank bij je plaatselijke supermarkt. Maar wacht even: zijn gewone, niet-wegwerpbare doekjes echt genoeg om de griep te verslaan?

Er zijn veel doekjes in uw huis die u waarschijnlijk regelmatig zult gebruiken. Wanneer u uw handdesinfecterend middel of mondwater moet gebruiken, kan het afvegen van uw handen veel meer tijd in beslag nemen dan ze er daadwerkelijk af te spoelen. En het blijkt dat de meeste van deze wegwerpproducten helemaal niet kunnen worden gedesinfecteerd, dus het heeft geen zin om ze te verspillen. De beste producten die er zijn, bevatten bleekmiddel en waterstofperoxide, voor zover ze de griep bestrijden. Bleekmiddel is een zeer effectief middel tegen bacteriën, ziektekiemen en virussen die ziekten veroorzaken. Waterstofperoxide werkt op dezelfde manier, maar is iets minder giftig.

Beide ingrediënten worden gebruikt om de goede bacteriën te doden die verantwoordelijk zijn voor het gezond en functionerend houden van ons lichaam. Als uw lichaam echter niet de juiste niveaus van de twee heeft, begint het een teveel aan bacteriën op te bouwen, wat resulteert in ziekte. Als u griep probeert te vermijden of gezond wilt blijven, moet u dit proberen te onthouden: door niet de juiste hoeveelheid antibacteriële doekjes te gebruiken, kan uw lichaam vatbaar worden voor ziek worden. Dit kan voor veel onnodig ongemak zorgen.

Zoals medisch onderzoek heeft aangetoond, kunnen de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor griep en verkoudheid heel lang in deze gebieden overleven. Om dit tegen te gaan, is het belangrijk om de handen zo schoon mogelijk te houden, want als je eenmaal ziek begint te worden, is het erg moeilijk om van het virus af te komen als het eenmaal in je lichaam zit. En aangezien de huid de grootste barrière voor het virus is, zal je, als je je handen schoon houdt, minder snel ziek worden en meer kansen hebben om gezond te blijven.

Nu lijkt het misschien alsof het gebruik van doekjes in schoonmaakproducten er alleen maar is om mensen geld te besparen, maar om ze veilig te houden, moet je ze ontsmetten. met kokend water in plaats van ze te wassen of ze een tijdje alleen te laten. kan eigenlijk veel schade aanrichten.

En als u regelmatig afveegt, is het een goed idee om wegwerpdoekjes te gebruiken, want zelfs als ze worden gedesinfecteerd, kunnen de bacteriën die erin zitten, u nog steeds ziek maken. Wanneer u uw doekje reinigt, probeer ze dan in een klein kopje te doen en spoel ze eerst af met water. Gebruik dan een schone emmer en giet een beetje bleekmiddel op het gebied dat de doekjes zullen gebruiken, zodat het een goed kiemdodend middel voor het gebied wordt. Als je bleekmiddel gebruikt om je doekje te ontsmetten, is het ook een goed idee om een ​​kleine hoeveelheid mee te nemen terwijl je aan het winkelen bent voor de antibacteriële doekjes die het beste werken.

Klik hier voor meer informatie billendoekjestest