litecoin

Waarom bestaat Litecoin uit meer dan alleen Lite – Is het een goede investering?

LTCoin is momenteel de op één na populairste vorm van cryptografische transactie wereldwijd en heeft de afgelopen jaren een explosieve groei doorgemaakt. Deze stijgende populariteit heeft veel voordelen opgeleverd voor handelaren, en een van deze voordelen is de verlaging van de kosten die gepaard gaan met het gebruik van deze vorm van transactie. Vergeleken met de verwerkingstijden van creditcards en andere vormen van geldoverboekingen, heeft Litecoin bewezen een zeer efficiënte en effectieve transactiemethode te zijn. Ondanks zijn populariteit zijn er echter enkele nadelen aan verbonden waarvan u op de hoogte moet zijn voordat u besluit om het te gebruiken. Deze nadelen zijn onder meer een hoger dan gemiddeld percentage fraude en gelddiefstal, samen met het risico van overheidsregulering.

Een van de grootste nadelen van Litecoin is het hoge elektriciteitsniveau dat wordt gebruikt om het te laten werken. Vanwege de aard van het mijnbouwproces dat nodig is om de valuta veilig te stellen, is er een grote vraag naar stroom. Om dit te compenseren, krijgen mijnwerkers een wisselkoers voor hun transacties met andere Litecoin-handelaren. Vanwege deze grote vraag naar stroom kan de elektriciteit die wordt verbruikt door de hele Litecoin-mijnindustrie gemakkelijk meer dan tien procent van het wereldwijde energieverbruik uitmaken. Als deze trend doorzet, wordt het voor het Litecoin-netwerk onmogelijk om verder te groeien. Dit is een van de weinige nadelen van het Litecoin-systeem, hoewel het alleen een potentieel probleem is als de overheid de industrie gaat reguleren.

Een ander nadeel van Litecoin zijn de kosten die gemoeid zijn met het aanschaffen van mijnbouwapparatuur. In tegenstelling tot andere vormen van cryptocurrency, zoals Monero en Dash, is Litecoin een gemakkelijke manier om te minen, omdat je alleen een computer met internettoegang en software nodig hebt die verbinding maakt met een miner. Dit soort apparatuur is buitengewoon betaalbaar en daarom zijn er zoveel mensen door aangetrokken. Helaas heeft dit voordeel er ook toe geleid dat sommige dieven hebben geprofiteerd van het gemak van de mijne en grote hoeveelheden Litecoin hebben gedolven van nietsvermoedende individuen.

Misschien wel het grootste nadeel van Litecoin is de definitie van “smart contract”. Slimme contractsoftware, of scripts, zijn gedefinieerd als alle informatie die door een gebruiker wordt overgedragen via een website die wordt beheerd door die persoon. In het geval van Litecoin is deze informatie door gewetenloze personen gebruikt om ongeautoriseerde transacties op het netwerk af te dwingen. De informatie die hier wordt vermeld, omvat informatie zoals het bedrag van een transactie, de privésleutels die worden gebruikt om deze te ondertekenen en adressen van de eigenaren van de adressen. Door dit type smart contract te gebruiken, dat in wezen neerkomt op een maas in het oorspronkelijke protocol, kan een Litecoin-handelaar manipuleren hoe het netwerk functioneert.

Een van de meest voorkomende klachten die Litecoin-handelaren hebben, is dat ze vinden dat Litecoin moet worden behandeld als elke andere valuta.

Hoewel het gebrek aan federale financiering kan bijdragen aan het gebrek aan steun voor Litecoin door de Amerikaanse overheid, blijft het een feit dat de overgrote meerderheid van de gebruikers de bruikbaarheid van hun fondsen niet zal zien toenemen door het over te nemen. Er is ook de kwestie van de lage transactiekosten die op Litecoins worden toegepast en het grote aantal gebruikers dat er gebruik van maakt. Hoewel het waar is dat een klein deel van deze gebruikers zal converteren naar Litecoin, zal het grote aantal mensen dat geen aankopen doet en blijft doen met dollars blijven afnemen.

Om deze redenen, evenals de hoge transactiekosten die van toepassing zijn op Litecoin, is het eToro-netwerk ontworpen om enkele van deze problemen op te lossen. Als een van de toonaangevende leveranciers van volledige Litecoin-services heeft eToro een nieuwe infrastructuur ontwikkeld om deze problemen op te lossen. Ze hebben oplossingen geïmplementeerd zoals hun realtime afwikkelingsproces, dat garandeert dat het fonds van een handelaar correct zou worden verdeeld, ongeacht de omstandigheden op het moment van de transactie. Een andere oplossing, genaamd Stealth Factor, maakt het voor gebruikers mogelijk gebruik te maken van digitale handtekeningen bij het doen van stortingen, waardoor de kans kleiner wordt dat hun account in gevaar wordt gebracht. Ten slotte heeft eToro een geautomatiseerd systeem ontwikkeld, E-Guardian genaamd, dat dient als een extra beveiligingslaag tegen externe factoren.

Krijg meer informatie hier
https://www.bitcoinmeester.nl