Prenatale yogalessen – voor moeders en baby

Voor degenen die op zoek zijn naar een yogales in Portland of die nieuw zijn bij yoga, heb je geluk! Yoga is niet alleen een ongelooflijk nuttige oefening die je lichaam zal versterken, het is ook een leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe vrienden te maken. Er zijn veel yogastudio’s in Portland die yogalessen aanbieden. Bekijk wat ze te bieden hebben. Ga naar een yogales in Portland en kijk wat het voor jou kan doen.

Geitenyoga is als het allereerste begin van een yogales in Portland. Het is voor mensen die een aantal houdingen al kennen, maar die een herstellend aspect aan de training willen toevoegen. Het enige verschil – deelnemers tuimelen op hun buik en in de neerwaartse drink-, sta-op- en bench-yoga-houdingen terwijl schattige en dwerggeiten hun billen aan de voeten van de bank of op de grond in de hoek van de kamer vuil maken .

Een van de meest populaire prenatale yogalessen in de stad is prenatale yoga. Prenatale yoga heeft duizenden vrouwen geholpen om zich voor te bereiden op het moederschap door hen te helpen hun spieren te strekken en te versterken, zodat ze, wanneer ze zwanger worden, klaar zijn voor de nieuwe drukte van het leven. De dynamische houdingen helpen vrouwen te ontspannen en tijdens hun zwangerschap de broodnodige herstellende slaap te krijgen. Wanneer de baby arriveert, gaan de meeste vrouwen meteen terug naar hun yogasessie.

Herstellende yoga is een soort yoga westland die zich richt op langzame, zachte rekoefeningen en de geest zuivert. Het is perfect voor degenen die een diepere verbinding met zichzelf en met de aarde willen. De langzame bewegingen zijn meditatief en toch rustgevend voor de spieren. Enkele van de meer populaire hoogtepunten van herstellende yoga zijn stoelyoga, waarbij de student met gekruiste benen in een stoel zit met gekruiste knieën en ondersteund door stoelen of banken; plankyoga, wat vereist dat de student plat op zijn of haar rug op een stevig bed ligt, met zijn of haar handen over het hoofd gevouwen; en boomyoga, waarbij de deelnemer wordt gevraagd om met zijn gezicht naar beneden in een grote boom te gaan liggen met de handen over het hart en de knieën gevouwen.

Als je nog steeds nieuwsgierig bent naar de oude kunst van yoga, maar niet helemaal zeker weet hoe je erin moet springen … kijk dan wat Prenatale yogales in Houston te bieden heeft. Bij Prenatale Yoga krijg je alle basisprincipes: de kalmerende houdingen, ademhalingsoefeningen en andere zachte technieken die je voorbereiden op het moederschap. De docent zal je door elke pose leiden en ervoor zorgen dat je lichaam, geest en hart in balans en ontspanning komen. Dit maakt prenatale yoga een ideale les voor zowel de nieuwe moeder als haar opgroeiende baby … omdat het een diepe band tussen de twee bevordert terwijl ze werken aan een gelukkige toekomst.

Yoga kan een uitstekende keuze zijn voor je volgende bezoek aan een yogastudio. De zachte rekoefeningen en ontspanning die u tijdens deze lessen krijgt, zijn ideaal voor uw fysieke en mentale welzijn. Zorg ervoor dat je ontdekt wat Houston te bieden heeft als het gaat om herstellende yoga, zodat je kunt leren waarom het een uitstekende keuze is voor de gezondheid van vrouwen. Je zult merken dat het je alle kwaliteiten geeft die je nodig hebt voor een bevredigend leven.

Ga voor meer informatie naar https://www.hybs.nl/