Luxe makelaar Leiden breekt de markt in twee delen

Luxe makelaar Leiden breekt de markt in twee delen

Een Leidse makelaar in de luxe vastgoedsector heeft onlangs zijn diensten aangeboden aan mensen in Hong Kong ten behoeve van aan- en verkoop van woningen. De makelaar maakt deel uit van een team dat bestaat uit een architect, een binnenhuisarchitect en een bouwadviseur. In iets meer dan een week wist deze luxe makelaar vier luxe villa's te verkopen voor meer dan Rmb2 miljoen aan transacties die binnen vier dagen plaatsvonden.

makelaar Leiden

Deze indrukwekkende prestatie van de makelaar kwam als een verrassing voor sommige klanten die hem om hulp vroegen. Hoewel hij vooraf geen informatie gaf, zei deze luxe makelaar dat verschillende van zijn nieuwe klanten een telefoontje hadden gekregen over de verkoop van onroerend goed in Hong Kong van mensen die ze nog niet eerder hadden ontmoet makelaar leiden. De meeste woningen die op de Hong Kong-markt worden verkocht, zijn flats, villa's en herenhuizen, en dus kwamen de meeste kopers uit andere gebieden dan het traditionele hart van de stad. Dit staat in schril contrast met de situatie zes maanden geleden, toen er een enorme toeloop was van Chinese kopers om villa's in hetzelfde gebied te kopen.

Hoewel sommige klanten zich zorgen maakten over de timing van de verkoop, bleef Leiden vol vertrouwen. Hij beweerde dat het toenemende aantal te koop staande woningen op de Hong Kong-markt zou betekenen dat meer mensen zich luxe huizen kunnen veroorloven. En de komende jaren zullen nog meer mensen luxe vastgoed willen bezitten. Nu er meer mensen in de grootstedelijke steden wonen, zullen ze waarschijnlijk deze eigendommen in de centrale en westelijke delen van de stad blijven kopen, en in de laatste verkoopronde waren er veel eigendommen beschikbaar tegen gereduceerde prijzen. Dit heeft geleid tot een nieuwe hausse in de onroerendgoedmarkt in Hong Kong, en Leiden is slechts een van de gelukkige makelaars die hiervan profiteren.

Klik op deze link: http://oudshoornmakelaardij.nl/